2015. június 11., csütörtök

CC epikus kirohanása

Pár napja történt*, hogy CC Sabathia nem értett egyet a főbíró egyik ítéletével és addig szájalt, amíg ki nem vágták a meccsről. Girardi edzőnek több sem kellett, odarohant megvédeni a mundér becsületét, aminek eredményeként ő is repült.


De ami a lényeg: az egész videó úgy EPIC, ahogy van. Kezdve CC kiakadásától, Girardi megjelenésééig... ahogy John Sterlingnek fogalma sincs mi történik - nem veszi észre, hogy CC-t kiállítja a bíró, Girardi helyett CC-t mond, stb. ... ahogy az óriás rámegy a bíróra Joe után és a két fejjel kisebb Murphy megy oda elrángatni (le sem meri venni a catcher cuccot a törpe :D ) ... ott égtem ki teljesen, amikor (0:36-nál) Girardinak elege lesz abból, hogy a háta mögül Sabathia folyamatosan ugat és hátraint: "Takarodjál már innen!" :D ... és végül pár másodperccel később a kép jobb alsó sarkában a halál nyugodtan támaszkodó, az egész csetepatét gyermeki ártatlansággal néző A-Rod, ahogy szétteszi a kezét: "Most mi van?". :D 

E-P-I-C

Nem vagyok benne biztos, hogy előfordult már valaha, hogy egy dobót inning-záró duplajáték után kiállítottak volna reklamálásért.

Mindenesetre azt örömmel látom, hogy CC-ben még ég a tűz, plusz valószínűleg az utóbbi idők rossz szériája miatti frusztráltság is így jött ki. Az előző meccsen az ellenfél egyik ütőjének ment majdnem neki, amikor az bunttal akart bázisra kerülni, tesztelve CC rossz térdét.

Csak így tovább nagy ember! Ne hagyd kialudni a győzni akarás tüzét! :)


*Nem mai eset, de csak most jutottam gép elé annyi időre, hogy írni tudjak róla.